Samen werken aan herstel

Corona maatregelen:

Om het aantal personen in de wachtruimte te beperken verzoeken we u niet eerder dan 5 minuten voor aanvang van de afspraak te komen. Het is de bedoeling dat u alleen naar de afspraak komt, dus zonder partner of kinderen.
Wilt u een handdoek meenemen?
Wij verzoeken u bij verkoudheid, hoesten, keelpijn, kortademigheid, diarree, koorts, of als u zich ziek voelt, thuis te blijven en uw afspraak af te zeggen.
indien in uw gezin personen zijn met ziekteverschijnselen, dan ook graag de behandeling afbellen.

Voor het afzeggen van de afspraak belt u met telefoonnummer 078 614 37 96 of stuurt u een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Er bestaat ook en mogelijkheid voor een telefonische afspraak dan wel een video-consult.

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Heeft u in het dagelijks leven problemen met bewegen, dan kunt u bij ons terecht.

Wij behandelen mensen met klachten aan het bewegingsapparaat, zoals gewrichten, banden en kapsel rondom het gewricht, de spieren en het bindweefsel. We behandelen ook mensen met een verminderde conditie ten gevolge van een aandoening.

De klachten kunnen ontstaan zijn tijdens het werk, ten gevolge van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging , tijdens of na een zwangerschap, of omdat het lichaam ouder wordt.
Naast het behandelen van klachten geven wij ook informatie en advies ter preventie.

Tijdens uw eerste afspraak, zal de fysiotherapeut vragen stellen over uw klacht en u onderzoeken.
Daarna wordt samen met u beslist of een fysiotherapeutische behandeling geïndiceerd is.
Er zijn verschillende behandelvormen, zoals oefentherapie, training, mobilisaties, bindweefsel-en fascie technieken en massage. De soort behandeling is afhankelijk van uw klacht.

Het kan zijn dat Manuele therapie, Bekkenfysiotherapie of Body Awareness therapie voor u de juiste behandeling is. U wordt dan verwezen naar 1 van onze gespecialiseerde collega’s.

Opleiding

Al onze fysiotherapeuten staan geregistreerd in het BIG register en in het kwaliteitsregister van onze beroepsvereniging, het KNGF.
Het KNGF zorgt voor de registratie en verplichte na- en bijscholing, zodat onze fysiotherapeuten altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen in ons vak.

Onze specialisten